Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Samvær

Gourmet 3 Retter

Vi står for alt, så I og gæsterne får det bedste, hyggeligste og mest stilfulde arrangement.

Velkomst, Moët & Chandon champagne. En 3 retters gourmet menu med kvalitetsvine gennem hele menuen samt øl, vand og vin ad libitum under hele arrangementet. kaffe med avec og Petit Four fra guldvinder og modtager af Bocuse D´or, Konditor Torben Bang. Alt er serveret på Royal Copenhagen.

Alt hvad I skal fortælle os er:

• Hvad I ønsker at spise og drikke.
• Hvilken farve blomsterne skal have.
• Om der er taler og sange.
• Start og sluttidspunkt. (8 timer - der kan tilkøbes ekstra timer, dog har vi 02.00 bevilling)
• Om der er gæster med allergener eller som er vegetarer/veganere.
• Gæster der benytter hjælpemidler eller andet.

Vi inviterer til ét møde i huset op til arrangementet, hvor I kan se vores festlokale og Atelieret og aftale arrangementet. Efterfølgende sender vi det aftalte på email, som I enten godkender eller vi retter det til over email.

I kuvertprisen er: 1 glas Moët & Chandon Brut Imperial Champagne. En 3 retters gourmet menu, øl, vand og vin ad libitum kaffe avec og Petit Four Borde med duge, servietter og blomster samt beværtning 1800,- pr person.

Vores gourmet menu er 3 retter, som vælges ud fra Forretter, Hovedretter og Desserter nedenfor og der kan tilkøbes retter, snacks og cocktails:

 


Velkomst


  • 1 glas husets Champagne Moët Brut imperial.


    Ønskes snacks til champagnen, tilvælg fra nedenstående;

    • Agurk med rygeostecreme og ørredrogn.
    • Sprøde rugbrødschips med friskost.
    • Bresaolapose fyldt med friskost.
    • Grissini med serranoskinke.
    • Variation af lækre oliven.
    • Røget laks på brød med dild.
    • Parmesan kiks.
    • Olivensnegle.
    • Østers.  (+Kr. 35 pr. østers)

Pr. person:
2 slags: 75 Kr.
3 slags: 100 Kr.
4 slags: 125 Kr.

+25 Kr. ekstra pr. appetizer der ønskes.


Forretter


• Forår / Sommer

  • Stenbiderrogn med hjemmelavet blinis, rødløg og pisket creme fraiche.
  • Hvide asparges med sauce mousseline og friskpillede fjordrejer.
  • Klassisk Carpaccio af dansk kvæg med parmesan, trøffelolie, pinjekerner og ruccola.
  • Kold ærtesuppe med fjordrejer.

• Efterår / Vinter

  • Hummersalat med bitre salater tomatconcassé.
  • Græskarsuppe med ristet græskarkerner, chili, pyntet med persilleolie.
  • Klassisk Carpaccio af dansk kvæg med parmesan, trøffelolie, pinjekerner og ruccola.
  • Risotto med kammusling.

 


Hovedretter


• Forår / Sommer

  • Beef Wellington med friske grøntsager fra torvet, dertil ny udenlandske/danske kartofler med masser af krydderurter samt en kraftig glace.
  • Sommerbuk med bagt rabarber, mormor salat, dertil ny udenlandske/danske kartofler samt en lækker cremet sauce.
  • Farseret unghanebryst fra Gråsten med bygotto, dertil torvets friske grøntsager og brøndkarsesauce.
  • Stegt filet af lam og braiseret lammekølle, serveres med kraftig sauce, lækker stor salat med lune hvedekerner og torves grøntsager.

• Efterår / Vinter

  • Beef Wellington med friske grøntsager fra torvet, dertil ny udenlandske/danske kartofler med masser af krydderurter samt en kraftig glace.
  • Braiseret kalvetyksteg med puré af rodfrugter, langtidsbagte gulerødder, grillet løg dertil en kraftig sauce.
  • Dyreryg fra de lollandske skove, svampe anmasse, pommes rösti, moderne udgave af Waldorff salat samt cremet vildtsauce.
  • Klassisk and a la orange, med hånd-nippede friske haricots verts, små rosemarinkartofler samt en lækker appelsinsauce lavet på andesky.
  • Pighvar med cremet muslingesauce, risotto kogt på riesling og bok choy.

 


Desserter


• Forår / Sommer

  • Panna cotta med rabarber og tuile.
  • 3 forskellige chokolademousse pyntet med chokolade og dehydrerede bær.
  • Kold rabarbersuppe med vaniljeis og marengs.
  • Profiteroles med passionsfrugtcreme og passionsfrugt coulis.

• Efterår / Vinter

  • Gateau Marcel med appelsinsalat i polynesisk vanilje.
  • Blommer i madeira, hertil kardemommeis og knas.
  • Klassisk Crepes Suzette med hjemmerørt vaniljeis og hakkede mandler.
  • Bagt æble med marcipan, kanel og figner på en bund af æblesirup pyntet med ristede nødder.

 


Tilvalg til Gourmet Selskabsmenu


• Mellemretter

  • Citronsorbet

65 Kr.


  • Arla Unika oste
    To danske Arla Unika oste med hjemmebagt knækbrød og sellerikompot

100 Kr.


  • Ceviche af torsk
    Med koriander, chili, limesaft og rødløg dertil bagt brød.

175 Kr.


  • Gaspazio
    Kold tomatsuppe.

100 Kr.


Kaffe / Te


  • Kaffe / Te serveres med Petit four lavet af stjernekonditor Torben Bang.

  • Øl, vand & vin ad libitum under hele arrangementet.

Natmad


  • "Samle selv’’ hotdogs på buffet.
    Serveres med sennep, ketchup, hjemmerørt remoulade, rå løg, hjemmelavet ristede løg samt vores hjemmesyltede agurkesalat.

    eller

  • Saltmadsbuffet.

Pris Kr. 1800 pr. person.

Minimum 15 kuverter.

Arrangementet er sat til 8 timeres varighed.

Vi tager forbehold for prisændringer.

Gourmet Selskabsmenu https://www.godstedlund.dk/ Christian Ewertsen
© 2022 Godstedlund.