Brasseri menuen for sommer 2022 indeholder både solide klassikere og spændende nyheder bundet i det franske køkken.
* Bemærk: der tages forbehold for pludselige prisændringer grundet et ustabilt marked med svingende indkøbspriser.
- Baerii caviar
Baerii Caviar serveret med blinis, rødløg, purløg samt creme fraiche 15g eller 30g.
350 kr. / 450 kr.
- Ærtesuppe
Kold ærtesuppe med rejer, toppet med Moët champagne.
100 kr.
- Tomatsalat med stracciatella
Tomatsalat med stracciatella pyntet med saltet pistacie samt olivenolie.
80 kr.
- Laksetatar
Laksetatar lavet på koldrøget laks med avocado, rødløg samt lime.
100 kr.
- Rørt tatar
Thomas kendte rørte tatar af oksemørbrad ca 100g smagt til med Cognac.
120 kr.
- Caesar salat
Vi elsker det klassiske, så er du ansjos/parmesanforskrækket eller tænker der skal bacon på, så hopper du bare videre til desserten. ;-) Ønsker du kylling til bestilles dette ved siden af, se under tilkøb.
120 kr.
- Creme brulée
Verdens bedste creme brulée med Polynesisk vanilje, fra Mette Ravns vaniljefarm i sydafrika toppet op med en kugle vaniljeis.
100 kr.
- Rødgrød med fløde
Klassisk rødgrød efter min mormor Birthes opskrift, det bliver ikke bedre end det.
100 kr.
- Tilkøb retter
- Grove fritter +45 Kr.
- Trøffel fritter +55 Kr.
- Aioli +15 Kr.
- Chili Mayonnaise +15 Kr.
- Grøn salat med Vinaigrette +45 Kr.
- Grillet kylling +65 Kr.
- Brød & smør +15 Kr.