Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Samvær

Selskaber

 


Til ethvert selskab tilbyder Godstedlund smukke, eksklusive og idylliske rammer på landet. Uanset hvilken type fest eller reception der ønskes, sikrer vi jer det bedste fra Lolland-Falster. I vores tidløse, smukke sale tilbyder vi den rette elegance og stil.

Selskab

Vi er dedikeret til at arrangere den perfekte dag i samarbejde med jer, om det er bryllup, fødselsdag eller noget andet. Vi assisterer jer i planlægningen for at sikre en uforglemmelig oplevelse og dejlige minder. Vi ved at en 90 års fødselsdag ikke kan gøres om.

Vi har allerede taget de første skridt i vores menu idéer. Tag et kig på dem og lad jer inspirere.


Vi har nu fornøjelsen af at præsentere vores selskabsmenu.  Vi kan tilbyde alt fra en klassisk 3-retters menu til en frokost for det lille intime selskab.  Eller hvad med 7 små retter serveret på fade som deles ved bordet ”Family style”?  Skal det være toppen af poppen, så vælg maden fra vores Gourmet menu.  Med andre ord; vi står til tjeneste, så vi sammen kan lave netop dét I ønsker.

Selskabsmenu

Når I vælger os, er I i trygge hænder lige fra starten.  Vi har tilsammen mere end 75 års erfaring inden for restaurationsfaget og vores fokus er på råvarer af høj kvalitet og udsøgt betjening, så vores gæster føler sig hjemme.

Vi vil faktisk være så frie at sige, at vi er s**** gode til det vil laver og gør alt for at netop jeres dag skal blive uforglemmelig.  Det er også det vi kan læse ud af de mange søde ord vores gæster skriver i vores gæstebog.  :-)

Kærlig hilsen,
Susanne, Esbern & Thomas

 

Bemærk : Vores arrangementer varer op til 8 timer.  Er festen godt igang kan der tilkøbes tid á Kr. 550 per påbegyndt time, eksklusiv drikkevarer.

 


Vi er medlem af brancheorganisationen Horesta. Vi følger deres bestemmelser, hvilket er jeres sikkerhed for, at I er i trygge hænder, når I afholder et selskab hos os. Se mere om Horesta og deres regler her.

Horesta