Thomas

Vores aftenmenu serveres torsdag, fredag og lørdag fra 17.30 til 21.00 i hele Juli og August måned.  På øvrige dage serveres dagens ret imellem 18.00 og 20.00.

 

Forretter


  • Carpaccio
    Carpaccio skåret på oksemørbrad stænket med trøffelolie, revet parmesan og pinjekerner.

99 Kr.


  • Kold ærtesuppe
    Kold ærtesuppe toppet op med Moët & Chandon Brut Champagne.

89 Kr.



Hovedretter


  • Stegt laks
    Stegt bæredygtig laks, med friske grøntsager fra torvet og dagens kartoffel. Vælg mellem 3 forskellige slags smør: Bearnaise, hvidløg og kryddersmør.

179 Kr.


  • Entrecôte af kalv, 200g
    Entrecôte af kalv 200g med friske grøntsager fra torvet og dagens kartoffel. Vælg mellem 3 forskellige slags smør: Bearnaise, hvidløg og kryddersmør. Hvis intet andet bestilles, steges din entrecôte altid medium.

189 Kr.


  • Entrecôte af kalv, 300g
    Entrecôte af kalv 300g med friske grøntsager fra torvet og dagens kartoffel. Vælg mellem 3 forskellige slags smør: Bearnaise, hvidløg og kryddersmør. Hvis intet andet bestilles, steges din entrecôte altid medium.

225 Kr.



Desserter


  • En tur i skoven
    Panna cotta med flydende kerne af hindbær, pyntet med friske bær.

69 Kr.


  • Klassisk Citronfromage
    Verdens bedste citronfromage efter gammel klassisk opskrift.

60 Kr.


  • Ostetallerken
    Med 3 forskellige Arla Unika oste, serveret med hjemmebagt knækbrød og kompot efter sæsonen.

129 Kr.



Børnemenu A
ften


  • Pasta Bolognese
    Vores lækre pasta ret til børn, forbudt for voksne.

79 Kr.


  • Børneis
    En lækker vaniljeis, flot pyntet.

59 Kr.


Aftenmenu https://www.godstedlund.dk/ Christian Ewertsen