Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Dialog

Vælger I at afholde møde, konference eller firmafrokost på Godstedlund, tilbyder vi en elegant løsning til jer i et af vores to lokaler, spejlsalen eller atelieret. Vi er blevet certificeret med tre stjerner fra Horesta og vi kan tilbyde skræddersyede møder efter jeres ønsker. Vi stiller udstyr til rådighed efter hvad i måtte ønske og har effektivt internet i huset så hybridmøder også er mulige.

moede konference 01

Mødelokalet er som standard udstyret med 65” fladskærms-TV, whiteboard, flipover-papir med klæb på bagsiden, så dette kan ophænges på væggen.  Har I brug for andet udstyr, så er dette muligt at leje.  Se mulighederne under Udstyr nedenfor eller i hovedmenuen.

Under Mødeopstillinger kan I se en række billeder, som viser hvordan nogle af vores mødeopstillinger tager sig ud.


Vi tilbyder tre mødepakker som kan bestilles i tidsrummet 08:00 til 22:00, med varierende indhold og service tilpasset tidspunktet, længden og hvilken type møde I holder.

Ønsker I at leje AV-udstyr til jeres møde eller konference, tilbyder vi også en række muligheder for dette.

Vi har sammensat et lille billedgalleri som viser nogle af de møde- og konferenceopstillinger vi tilbyder.  Og hvis I har jeres egne ideer til hvordan I vil have jeres mødeopsætning, så bare lad os det vide.  Vi arrangerer gerne lokalet i samarbejde med jer, så det I får den ideelle opsætning til jeres møde.