Masser af oplevelser!

Fuglsang Kunstmuseum UdsigtsrumNår I bor på Godstedlund, er der rig mulighed for vandreture i den smukke natur. Vi ligger på Pilgrimsruten og Klosterruten og der er aldrig langt til skove og søer.

Godstedlund ligger i udkanten af området Naturpark Maribosøerne som omfatter søer, skov og engområder som byder på et rigt dyre- og fugleliv. Det er muligt at bestille guidede ture ved henvendelse. I Maribo er også den årlige Maribo Jazz festival og i Sakskøbing sker Lys Over Lolland på Sakskøbing Sukkerfabrik, som er en stor, årlig begivenhed med kunst i alle afskygninger. Her kan kunstnere som Stig Weye og Heike Arndt opleves.

Fuglsang Kunstmuseum er et internationalt moderne museum og her kan opleves alt fra Avantgarde til Impressionisme. Museet ligger på vejen til Nykøbing Falster og kan besøges dagligt.

Nogle af de smukke Godser og herregårde der er på Lolland holder til tider åbent hus, blandt andre Søholt Gods som har den smukke barokhave. Godset ligger tæt på Godstedlund.

Hvis I elsker cykelferie, er Lolland det ideelle sted at besøge. Her er flere, både længere og kortere, cykelruter og Margueritruten slår vejen lige forbi vores Bed & Breakfast, hvilket er med til at gøre cykelturen perfekt. Vi kan være behjælpelige med cykeludlejning, hvis I ikke har jeres egne med.

Det tager 20 minutter i bil at køre til den fantastiske Knuthenborg Safaripark. Vil man opleve - og måske også købe - Danmarks bedste vin, skal man besøge Østergaards Vinmageri i Stokkemarke. Her kan man få cider og vin, lavet på lokale æbler, som øen er meget kendt for.

Er I til vand i store mængder, så er et besøg i badelandet Lalandia bestemt turen værd. Lalandia ligger omkring 25 minutter i bil fra Godstedlund B&B.

Nykøbing F TorvRejser I fra Sverige, Norge og Finland, og skal I videre med Scandlines fra Rødby til Puttgarten og måske videre sydpå, så er rejsen lang. Derfor er en overnatning hos os det klare valg - så kan I vågne friske og udhvilede til den lange tur. Vi ligger kun omkring 20 minutter i bil fra Rødby Færge.

Vil I shoppe, er der rig mulighed i byerne Nykøbing, Sakskøbing, Nysted og Maribo, som omgiver Godsted. Men også et smut til Nakskov kan anbefales. Her kan man, udover shopping, tage en tur med Postbåden og opleve det smukke Øhav i Nakskov Fjord, som er Danmarks ø-rigeste fjord.

Når I skal videre på jeres ferie, kan I tage med færgen Spodsbjerg-Tårs som tager jer til Langeland og derfra tage videre til Jylland. Skal I fra Jylland til Lolland, kan I med fordel gøre det samme. Godstedlund ligger ca. 35 minutters kørsel fra Tårs.