Om os

Godsted gamle skole danner ramme om Godstedlund B&B, Cafe, butik og festlokaler som ejes og drives af Thomas Havskjær og Esbern Juhl. De har begge mange års erfaring i restaurationsbranchen.

I januar 2017 overtog de ejendommen og efter hårdt arbejde med renovering af værelser og den private del af bygningen stod huset klar til åbning den 1 maj 2017. ”Man skal føle sig hjemme når man besøger os” siger Thomas som er primus motor i køkkenet hvorfra blandt andet husets ”Godstedlund Tapas” bliver anrettet. Thomas bruger i vid udstrækning lokale produkter til tapas, da det er en del af fortællingen om det lokale liv på øerne.

Esbern står for den kreative del og har målerettet alt interiør imod klassisk hygge. Om det er en enkelt overnatning eller en fest hvor hele huset bliver inddraget, så er det vigtigst at man føler sig hjemme og hygger sig.

I forlængelse af cafeen er interiør butikken Godstedlund Living netop åbnet, hvor man kan erhverve sig forskellige spændene ting til hjemmet. Det er Esbern der står for denne og man er også velkommen her selv om man ikke overnatter.

Atelieret er en gammel bygning bag hovedbygningen som er blevet renoveret specielt med henblik på at der kan holdes fester og andre arrangementer. Denne bygning er placeret med udsigt over markerne og minder i stilen om et orangeri.