Godstedlund og omgivelserne

Godstedlund danner de perfekte rammer for netop Jeres møde. Vi ligger i naturskønne omgivelser med masser af frisk luft og fred og ro, og ro er essentielt, for at I kan fordybe jer og få det bedste resultat frem. Det er vejen til et succesfuldt møde.

Hos os er atmosfæren afslappet og uformel. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at I kan komme ned i gear og slappe af i hyggelige omgivelser. I vores salon har vi forsøgt at skabe nogle hyggelige og eksklusive rammer.

Da vi ligger i Naturparkmaribosøerne er stedet ideelt til en walk and talk, hvor kun I er i centrum, uden at blive afbrudt eller forstyrret. Vi har to ruter, den korte tager 30 minutter og den lange på 5 km tager 1 time. Hvorfor ikke tage en gåtur og komme ud af de vante rammer? Når I kommer hjem, står vi klar med kaffe og kage og der er tændt op i brændeovnen og I kan evaluere dagen sammen.

Kontakt os med en besked nedenfor eller giv os et ring på telefonen for en uforpligtende samtale om Jeres møde, konference eller lignende og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan skabe de perfekte rammer om netop Jeres arrangement.