Godstedlund Champagne bar

Den første champagne bar på Sydhavsøerne

Velkommen til den første champagnebar på Sydhavsøerne. Omgivet af den smukke naturpark serverer vi champagne fra de største og fineste huse. Vores husets champagne er Moët  & Chandon Brut Imperial. Men er man til den lidt sødere har vi selvfølgelig også Nectar Imperal. I vores Champangekælder kan De se vores udvalg, både hvad vi serverer på glas og på flaske, samt cocktails.

Gennem året serverer vi vores Moët Afternoon Tea på udvalgte datoer. Vi åbner løbende op for bestilling af bord til disse events. Vi serverer et lækkert udvalg af kager, scores og sandwich tilpasset champagnen samt et bredt udvalg af te.

 

Champagnekort

Se her hvilke Champagnehuse vi fører i baren

Julen er ganske særlig på Godstedlund hvor vi serverer vores helt egen champangegløgg som Thomas har brugt 3 år på at udvikle. Gløggen er inspireret af den traditionelle gløgg, men nydes kold og sprudlende, da det er en essens som blandes enten med den friske tørre Brut Imperial eller den halvtørre Nectar Imperial, som giver en let sødme til de varme julenoter.

I begyndelsen af november begynder Thomas at producere essensen så den kan stå og trække og udvikle sig

19. november, når vi tænder lyset på facaden og sætter gang i julen, udgiver vi gløggen og den kan nydes i baren, restauranten eller udenfor i smukt selskab af lystæppet. 

Champagnegløgg