Alle vores værelser er udstyret med klædeskab og minibar samt adgang til WIFI. Rygning er ikke tilladt indenfor, men kæledyr er meget velkomne. Der er gratis parkeringspladser og cykelparkering på grunden.

  • Værelsespriser: fra Kr. 595/nat.
  • Ekstraopredning: Kr. 300/nat.
  • Babyseng: Kr. 300/nat.
  • Tillæg for hund: Kr. 150. (skal aftales inden bestilling)
  • Tilkøb af morgenmad: Kr. 80/person. (børn under 12 år: ½ pris)

Godstedlund
GodstedlundGodstedlund

Værelse 1

Værelse 1

Hyggeligt værelse indrettet med dobbeltseng, natborde med læselamper, to stole og et lille sofabord. Værelset har også et klædeskab med minibar. I dette værelse er der mulighed for en ekstra opredning.

Værelse 2

Værelse 2

Hyggeligt værelse indrettet med to enkeltsenge, natborde med læselamper, to stole og et lille sofabord. Der er også et klædeskab med minibar.

Værelse 3

Værelse 3

Hyggeligt standard dobbeltværelse med med minibar og skøn udsigt over istidslandskab og græssende heste. Værelset er placeret lige overfor toilet/bad.

Værelse 4

Værelse 4

Husets største værelse, Thomas kalder det familierummet, da hans søster og svoger ofte overnatter dér med både nevø og niece. Værelset er indrettet med dobbeltseng, natborde med læselamper, to stole og et sofabord. Der er også klædeskab med minibar og pengeskab i dette værelse.

Værelse 5

Værelse 5

Dejligt værelse indrettet med dobbeltseng, natborde med læselamper, to stole og et lille sofabord. Der er også et klædeskab med minibar i dette værelse.

Værelse 6

Værelse 6

Dejligt værelse indrettet med dobbeltseng, natborde med læselamper, to stole og et lille sofabord. Der er også et klædeskab med minibar på værelset.

Værelse 7

Værelse 7

Et dejligt værelse med minibar og queen-size seng, indrettet med det basale til gæster som ikke kræver meget plads. Dette værelse er egnet til 1 eller 2 personer.