Hvem er vi?

Godstedlund B&B Bed Image

Vi er Esbern & Thomas Havskjær - og vi har siden Januar renoveret Godsted skole og glæder os nu meget til, at være klar til at byde gæster velkommen til sæsonen 2017.

Renoveringen er kun et skridt på vejen imod de visioner og drømme, vi har for stedet, men man skal jo starte et sted. Renoveringen har stået på vinteren igennem og det er der kommet 6 dejlige og indbydende værelser ud af. Toilet og bad har også fået en opfriskning og som noget nyt er der nu i stueetagen indrettet en rigtig spisesal, hvor der dagen igennem vil være mulighed for, at kunne nyde en latte eller espresso og lækre hjemmebagte kager, imens man indtager udsigten ud over markerne imod skoven.

Vi vil som noget nyt nu kunne tilbyde gæster som kommer henad aften, at kunne bestille forskellige, mindre anretninger, der kan nydes i spiseområdet eller på terrassen. Af praktiske årsager skal disse dog bestilles dagen i forvejen, da vi på den måde undgår madspild og kan servere dejlig mad, lavet på friske råvarer af høj kvalitet fra de lokale steder, vi køber hos.

Vi vil også bestræbe os på altid at være så absolut grønne og miljøvenlige, som det overhovedet er praktisk muligt. Dette betyder blandt andet, at størstedelen af de produkter og fødevarer vi anvender vil være økologiske. Vi vil benytte os af svanemærket vaskemiddel og helt undlade at bruge skyllemiddel i vores linned og håndklæder. Vi lægger også stor vægt på affaldssortering, da vi gerne vil være med til, at beskytte vores skønne, fælles natur og værne om miljøet.

Alle lyskilder i huset et udskiftet til LED for at reducere elforbruget og vores CO2-aftryk. Opvarmnning foregår med økologiske træpiller. Vi vil på længere sigt installere en solfanger for, at kunne producere forbrugsvand helt uden anvendelse af strøm eller træpiller i sommerhalvåret samt, overordnet set at kunne nedbringe energiforbruget, da solfangeren også kan hjælpe med opvarming.