Her er vores menukort for sæsonen 2019. Vi har altid lidt af det hele hjemme, men for at undgå madspild, køber vi en begrænset mængde ind hver dag. Ved i allerede hvad i ønsker at spise, når i bestiller værelse, er i velkomne til at bestille maden med det samme. Sammen er vi med til at gøre en forskel og bekæmpe madspild.
 
 
Forretter:
 
  • Lollandsk Carpaccio med frisk salat, høvlet parmesan og en lækker trøffelolie : DKK 99,-

  • Dagens Suppe, spørg tjeneren : DKK 59,-

  • Lun fransk gedeost på sprød salat, med syltede valnødder : DKK 79,-
 
 
Hovedretter:
 
*************************************************************************************
Vores populære tapas:
 
  • Lille tapas: 3 forskellige slags lokale spegepølser & krydder paté : DKK 140,- (pr. person*)

  • Stor tapas: tilkøb saltet, røget okseinderlår, speget skinke & røget lammefilet : DKK 50,- (pr. person*)


Her tilbyder vi også en lækker vinmenu til maden, spørg tjeneren.

* Tapas kan ikke deles, afregnes pr. person
** Tilkøb 3 forskellige oste til den store tapas og få det hele for kun DKK 230,-
*************************************************************************************
 
  • Klassisk clubsandwich : DKK 105,-

  • Klassisk rejemad : DKK 105,-

  • Årstidens salat : DKK 95,-
 
 
Dessert:
 
  • 3 forskellige slags oste, dertil syltede valnødder samt kiks : DKK 95,- (**)

  • Fondant af chokolade med en kerne af flydende karamel med havsalt dertil is : DKK 75,-

  • Isdessert med chokoladesovs : DKK 55,-

 

 

 

tapas